25 Yaş altı üniversite öğrencilerine 4000 TL

15 Eylül 2023
0
0

Üniversite öğrencilerine yönelik, yeni akademik dönemin başlamadan önce sunulacak olan destek ödemelerine ilişkin bilecik belediyesinden yeni açıklamalar devam ediyor.



Ülkenin dört bir yanında milyonlarca öğrenci, 2023-2024 eğitim öğretim dönemine bu hafta pazartesi günü itibariyle resmi olarak başladı. Yeni akademik yılın başlamasıyla birlikte, üniversite öğrencileri de akademik takvimle ilgili bilgi edinmek için çaba harcıyorlar. Yakın gelecekte, ülke genelindeki birçok üniversite yeni döneme başlayacak. Bu öğrencilere eğitim hayatlarında destek olmak amacıyla, farklı belediyeler ülke genelinde çeşitli projeleri hayata geçiriyor ve bilgilendirme metinleri yayınlıyorlar.

bilecik belediye bursu

Öğrencilere Eğitim Desteği Bursu

Farklı şehirlerde yaşayan vatandaşlar, üniversite öğrencilerine sunulan eğitim desteği ödemelerini yakından izlerken, belediyeler de güncel projelerin ayrıntılarını resmi web siteleri veya sosyal medya hesapları üzerinden paylaşımlarla duyuruyorlar. Bu bağlamda, Bilecik Belediyesi de 25 yaş altı üniversite öğrencilerine 4.000 TL tutarında eğitim desteği verileceğini açıkladı. 18 Eylül tarihine kadar başvurular devam ediyor ve bu eğitim desteği için başvuru yapabilmek için başvuru koşullarını taşıyan üniversite öğrencilerine hitap ediyorlar.

Belediye, bu eğitim desteğiyle ilgili sosyal medya hesaplarında şu ifadeleri kullanarak duyuru yaptı: "Değerli Üniversite Gençleri; Başvuru şartlarını yerine getiren ve Üniversite Gençleri için başvuran 25 yaş altı öğrencilere 4.000₺ eğitim desteği sunuyoruz. Son başvuru tarihi 18 Eylül! Başvuru yapmak ve ayrıntılar için lütfen bigencuniversiteli.bilecik.bel.tr adresini ziyaret ediniz."

Yorumlar

Bu blog ile ilgili henüz yorum yok

Burs Duyuruları Geri ödemesiz burs veren tüm kurumlar tek bir listede

Geri ödemesiz burs veren tüm kurumlar tek bir listede

16 Eylül 2023
0
0

2023 yılı için Üniversite öğrencilerine geri ödemesiz burs veren tüm kurumları tek bir listede topladık.

Burs Duyuruları Üniversite öğrencilerine 8 bin 500 lira destek

Üniversite öğrencilerine 8 bin 500 lira destek

15 Eylül 2023
0
0

Mersin büyükşehir belediyesinden üniversite öğrencilerine burs desteği açıklaması yapıldı.

Burs Duyuruları İzmir'de ikametgah eden üniversite öğrencilerine ödeme

İzmir'de ikametgah eden üniversite öğrencilerine ödeme

13 Eylül 2023
0
0

İzmir’de ikametgah eden üniversite öğrencilerine 8 ay boyunca ödeme yapılacak: Başvurular 15 Eylül’de başlıyor!